Θέρμανση

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της οικιακής και επαγγελματικής θέρμανσης από το 1988. Η μακρόχρονη εμπειρία με το αντικείμενο έχει σαν αποτέλεσμα την επιλογή των πιο αξιόπιστων υλικών της αγοράς προσφέροντας πλήρη τεχνική υποστήριξη, υπολογίζοντας ειδικές μηχανολογικές μελέτες σε κάθε χώρο, διαπιστώνοντας τις ιδιαιτερότητές του και προτείνοντας ανά περίπτωση την καλύτερη δυνατή λύση.

Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η υψηλή απόδοση, η οικονομία λειτουργίας, και η αισθητική αναβάθμιση του χώρου. Με γνώμονα αυτά τα κριτήρια η εταιρεία έχει συνάψει και στο χώρο της θέρμανσης, συνεργασίες με μεγάλες και αξιόπιστες επωνυμίες που παρέχουν υψηλή τελική αξία όπως: BUDERUS, DOMUSA, ZENTRATHERM, KOMBI, DIAFLOOR, RADEL by DELONGHI, IMERA κ.α.

Λέβητες Πετρελαίου

Λέβητες Αερίου

Λέβητες Στερεών Καυσίμων

Αυτονομία Θέρμανσης

Αυτοματισμοί

Κυκλοφορητές – Δοχεία

Θερμαντικά Σώματα

Η Αλεξίου ΟΕ εκπροσωπεί τα θερμαντικά σώματα τύπου πάνελ της Ιταλικής εταιρείας DELONGHI, (DELONGHI, RADEL, LINEAR), της Γερμανικής BUDERUS καθώς και τα διακοσμητικά σώματα λουτρού της IMERA. Ειδικά σώματα ενσωματωμένου βρόγχου για όλους τους χώρους με μεγάλη προσαρμοστικότητα διαστάσεων για άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα διαθέτουμε:

Θερμαντικά Σώματα PANEL

Σωληνωτά Θερμαντικά Σώματα

Διακοσμητικά Σώματα Λουτρού

Θερμαντικά Σώματα Χαλκού

Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Υπάρχει τεράστια γκάμα και διαρκής παρακαταθήκη. Παράλληλα, η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και ενεργειακών τζακιών. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε παρακάτω:

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Ζητήστε μας Προσφορά για Θέρμανση

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας υπεύθυνος τεχνικός θα σας κατευθύνει πλήρως στην καλύτερη δυνατή λύση θέρμανσης.

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δείτε επίσης

Θέρμανση – Κλιματισμός

Ποιότητα, υψηλή απόδοση, οικονομία λειτουργίας

Πλακάκια

Υψηλή ποιότητα, μοναδικό στυλ, κορυφαία χαρακτηριστικά

Είδη Υγιεινής – Υδραυλικά

Ποιότητα, υψηλή απόδοση, οικονομία λειτουργίας

Φωτοβολταϊκά

Ποιότητα, υψηλή απόδοση, οικονομία λειτουργίας