Η εταιρεία Αλεξίου Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1988 απο τον εργοδηγό – υδραυλικό Αλεξίου Θωμά με έδρα την Αγιά και με κύρια δραστηριότητα τις εγκαταστάσεις (υδραυλικές, θέρμανσης και ηλιακά συστήματα).

Το 1997 η έδρα μεταφέρθηκε στον ιστορικό δήμο Πάργας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών, της εμπορίας ειδών θέρμανσης – κλιματισμού, υδραυλικών, φωτοβολταϊκών και στις κατασκευές – συντηρήσεις θέρμανσης, κλιματισμού και φωτοβολταϊκών, στα ηλιακά συστήματα, είδη υγιεινής, πλακάκια και στα αξεσουάρ μπάνιου. Στελεχώνεται με μηχανολόγους μηχανικούς και εργοδηγούς υδραυλικούς, ψυκτικούς και ηλεκτρολόγους, παρέχοντας πλήρες φάσμα εργασιών (μελέτη επίβλεψη, κατασκευή).

Απο το 2001 η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητη εγκατάσταση η όποια περιλαμβάνει έκθεση και αποθήκες 2000 τ.μ. με αντιπροσωπείες επώνυμων οίκων και εισαγωγές της εταιρείας. Eπίσης απο το 2007 είναι μέλος της DIATHERMIKI – Διαθερμική, του μεγαλυτέρου δικτύου τεχνικών καταστημάτων στην Ελλάδα. Η εταιρεία μετονομάστηκε απο το 2010 σε Αλεξίου Ο.Ε.

Η συνεχής ανοδική πορεία, αποτέλεσμα της άριστης ποιότητας των προϊόντων σε συνδυασμό με την ευέλικτη και οργανωμένη πολιτική καθιέρωσαν την Αλεξίου Ο.Ε. ανάμεσα στις πρώτες επιχειρήσεις του κλάδου. Η δράση αναπτύσσεται σε ολόκληρη την περιοχή της Hπείρου. Το πελατολόγιο της επιχείρησης είναι ευρή και περιλαμβάνει επαγγελματίες, εμπορικές επιχειρήσεις, super market, εκκλησιές, τράπεζες, κατοικίες, εργολάβους – κατασκευαστές ιδιωτικών η δημοσίων έργων, ιδιώτες κ.α. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία των εργαζομένων είναι ο λόγος για τον οποίο τα έργα με τις μεγάλες απαιτήσεις πραγματοποιούνται απο εμάς.

Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι η ικανοποίηση του πελάτη με την παροχή ενός ολοκληρωμένου συνόλου υπηρεσιών το οποίο βασίζεται στη μελέτη, στην άρτια κατασκευή και την πλήρη υποστήριξη (συντήρηση).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αναλαμβάνουμε τα πάντα – από τα υλικά μέχρι τη τοποθέτηση

Ζητήστε Προσφορά