Λέβητες Πετρελαίου, Αερίου ή Στερεών Καυσίμων

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της οικιακής και επαγγελματικής θέρμανσης από το 1988. Η μακρόχρονη εμπειρία με το αντικείμενο έχει σαν αποτέλεσμα την επιλογή των πιο αξιόπιστων υλικών της αγοράς προσφέροντας πλήρη τεχνική υποστήριξη, υπολογίζοντας ειδικές μηχανολογικές μελέτες σε κάθε χώρο, διαπιστώνοντας τις ιδιαιτερότητές του και προτείνοντας ανά περίπτωση την καλύτερη δυνατή λύση.

Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η υψηλή απόδοση, η οικονομία λειτουργίας, και η αισθητική αναβάθμιση του χώρου. Με γνώμονα αυτά τα κριτήρια, η εταιρεία έχει συνάψει και στο χώρο της θέρμανσης, συνεργασίες με μεγάλες και αξιόπιστες επωνυμίες που παρέχουν υψηλή τελική αξία όπως: BUDERUS, DOMUSA, ZENTRATHERM, KOMBI, DIAFLOOR, RADEL by DELONGHI, IMERA κ.α.

Θερμαντικά Σώματα

Η Αλεξίου ΟΕ εκπροσωπεί τα θερμαντικά σώματα τύπου πάνελ της Ιταλικής εταιρείας DELONGHI, (DELONGHI, RADEL, LINEAR), της Γερμανικής BUDERUS καθώς και τα διακοσμητικά σώματα λουτρού της IMERA. Ειδικά σώματα ενσωματωμένου βρόγχου για όλους τους χώρους με μεγάλη προσαρμοστικότητα διαστάσεων για άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα διαθέτουμε:

  • Θερμαντικά Σώματα PANEL
  • Σωληνωτά Θερμαντικά Σώματα
  • Διακοσμητικά Σώματα Λουτρού
  • Θερμαντικά Σώματα Χαλκού

Περιηγηθείτε στην διαδικτυακή μας έκθεση και βρείτε λύσης θέρμανσης για το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας

Δείτε την έκθεση

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εμπιστευτείτε τη πολύχρονη εμπειρία μας για το μπάνιο, τη κουζίνα ή την ενεργειακή λύση του χώρου σας

Ζητήστε Προσφορά